Informasjon til alle brukere: Sprekere avvikles dessverre 31.12.2018.
Klikk her for å lese mer.

SPREKERE ER TRENING GJORT ENDA MER SOSIALT

Sprekere.no er en gratis tjeneste hvor du kan loggføre alle aktiviteter og treninger. Du kan synkronisere med trackingsappen din for enda raskere loggføring. Få full oversikt og statistikk over treningene dine på én nettside.

LES MER HER

Loggfør dine aktiviteter, enten det er siste økt på helsestudio, spasertur i skogen eller sykkeltur med familien. Alle typer aktiviteter kan loggføres på Sprekere.no eller med Sprekere sin treningsapp. Sprekere støtter også Endomondo, RunKeeper, Strava og FitBit, slik at du kan få data fra appen din automatisk inn på Sprekere.

Alle kan bli sprekere!

AKTIVITETSSTRØM

Gjennom en aktivitetsstrøm kan du se dine egne, venners og kollegers aktiviteter. Her kan du også kommentere og gi kolleger og venner som fortjener det et heiarop. Gå inn på "mine aktiviteter" for å se detaljer for treningene dine.

STATISTIKK SOM MOTIVERER

Følg med på din egen utvikling inne på din personlige statistikkside. Finn ut hvor mange timer du har gått på tur, km du har løpt eller antall padleturer du har gjennomført siste måned. Du kan bruke statistikken til å sammenligne deg med venner, kolleger eller andre Sprekere-brukere.

KONKURRANSER

Finn konkurranser som passer for deg! Sprekere.no arrangerer både individuelle og bedriftskonkurranser, hvor du kan delta på lag sammen med dine kollegaer.

Følg med på levende ledertavler og statistikk for å se hvordan du eller laget ditt gjør det i konkurransen.

SE ALLE KONKURRANSER

FINN TURER

Sprekere gir deg tilgang til turløyper i hele landet. Alt fra de råeste høyfjellsturer til trilleturer i sentrumsnære strøk. Finn en tur som passer for deg.

GÅ TIL TURSIDEN

Bruk hva du vil

Sprekere.no er tilpasset alle dine digitale dingser og fungerer like bra på smarttelefonen din som på nettbrettet og PCen.

Hvis du bruker treningsappene Runkeeper, Strava eller Endomondo, kan vi hente din trening automatisk inn på Sprekere.

BLI MED. BLI SPREKERE. BLI BRUKER #24107

Bli med over 20 000 sprekinger som allerede bruker tjenesten. Det er helt gratis å bli sprekere!

REGISTRER DEG GRATIS