BERGENS SPREKESTE BEDRIFT 2017

Konkurransen er stengt

BERGENS SPREKESTE BEDRIFT

For åttende år på rad inviterer Bergens Tidende og Sprekere til konkurranse. I løpet av konkurranseperioden skal ansatte i hele Hordaland trimme, for å finne ut hvem som har de sprekeste ansatte. Målet er 45 minutter med aktivitet om dagen. Konkurransen passer for alle!

Lagene som klarer målet på 1400 min. (snitt pr. deltaker) i løpet av hele preioden, er med i trekningen av spennende premier. Laget som til slutt står igjen med flest minutter, vinner den gjeve tittelen «Bergens Sprekeste Bedrift», heder og ære. 

I tillegg vil vi trekke ut vinnere av premier blant alle deltakere som klarer ukens mål. Her er de ukentlige målene:

  • Uke 1: Målet er 350 minutter. Vinnerne trekkes mandag 23. oktober.
  • Uke 2: Målet er 700 minutter. Vinnerne trekkes mandag 30. oktober. 
  • Uke 3: Målet er 1000 minutter. Vinnerne trekkes mandag 6. november
  • Uke 4: Målet er 1400 minutter. Vinnerne trekkes mandag 13. november.  
Type: Bedriftskonkurranse med lag
Starter:Konkurransen er stengt
Varer til:Konkurransen er stengt
Pr lag:Fra 4 til 10
Måles i:Minutter
Pris pr deltaker:Pris199 kr pr delt. eks. mva

Slik fungerer det

Få med deg noen kolleger og sett sammen lag bestående av 4 til 10 deltakere. Dersom dere melder på flere lag får dere tilgang til en intern ledertavle, som gjør konkurransen enda morsommere. Du loggfører alle aktiviteter og treninger på Sprekere.no. For raskere registrering, kan dere koble Sprekere opp til treningsappene Fitbit, Endomondo, Strava eller RunKeeper.

Alle former for trening og aktivitet kan loggføres og det er antall minutter som teller. Aktivitetene kommer inn på ledertavlen så fort de blir loggført, slik at du kan holde deg oppdatert på hvordan laget ditt ligger an.

Konkurranseregler

Gjeldende aktiviteter (34)

  • {{activityTypeNames[activity]}}

Har dere deltatt før?

Dersom dere har deltatt med bedriften før trenger dere ikke å registrere bedriften på nytt. Gå direkte til steg 3 nedenfor. Har du ikke administrator-tilgang? Send en e-post til support@sprekere.no så hjelper vi deg.

Ny bedrift? 

Steg 1 - Registrere profil: Alle som skal delta i konkurransen må registrere profil på Sprekere.no. Her kan du lese hvordan du registrerer deg som ny bruker på Sprekere.   

Steg 2 - Registrere bedriften (gjelder for administrator): Klikk på den grønne knappen "Meld på bedriften" for å registrere bedriften din. Les hvordan du registrerer ny bedrift på Sprekere. Personen som registrerer bedriften blir automatisk administrator og kan invitere med flere. 

Steg 3 - Opprette lag og invitere kolleger (gjelder for admin): Du må være administrator for å kunne administrere lag. Bedriften kan ha flere administratorer. Les hvordan du melder på lag i konkurransen.

  • Inviterer med ansatte (alternativ: få de ansatte til å legge til bedriften sin selv)
  • Opprett lag
  • Legg de ansatte til på lagene

TIPS: få de ansatte til å registrere seg på sprekere.no og legge til bedriften sin. Her er en nyttig lenke som viser hvordan de legger til bedriften sin.

Steg 4 - Melde på lag: Så fort laget består av minimum 4 deltakere, trykk på den grønne knappen "Meld på lag". Administrator kan gjøre endringer på laget helt frem til konkurransen starter.

Spørsmål om konkurransen kan sendes til support@sprekere.no

Lykke til:) 

Hilsen Sprekere-teamet