Informasjon til alle brukere: Sprekere avvikles dessverre 31.12.2018.
Klikk her for å lese mer.

Høy puls for en god sak

Konkurransen er stengt

Høy puls for en god sak

Aktiv mot kreft er 10 år i 2017. Dette markerer vi med å invitere til høstens store aktivtetskonkurranse for bedrifter i hele Norge. Konkurransen går igjennom hele september og konkurranseinnspurten starter på AKTIVdagen, 23. september - Da Aktiv mot kreft feirer 10 års jubileum!

Lagene som klarer målet på 1000 minutter (snitt per deltaker) i løpet av konkurransen er med i trekningen av spennende premier. Det laget som til slutt står igjen med flest minutter i gjennom konkurranseperioden får tittelen «Norges Sprekeste Bedrift»!

Ved å være med i denne lagkonkurransen kommer dere ikke i bare i bedre form. All aktivitet som registreres i konkurransen genererer penger til Aktiv mot kreft*!

Målsetningen er litt over 30 minutter aktivitet om dagen.

I tillegg til aktivitet og bidrag til en god sak så vil vi trekke ut premier blant alle deltakere som klarer målsetningene hver uke.

 • Uke 1: Målet er 250 minutter - trekkes 8. september
 • Uke 2: Målet er 500 minutter - trekkes 15. september
 • Uke 3: Målet er 750 minutter - trekkes 22. september
 • Uke 4: Målet er 1000 minutter - trekkes 29. september

*Man kan trene summen opp til et maksbeløp på 500,- kroner per deltaker (+ mva), påmeldingsgebyr inkludert per deltaker. 80% av konkurranseinntektene går direkte til Aktiv mot kreft. De resterende 20% går til å dekke kostnader ved konkurransen. Totalbeløpet faktureres deltakende bedrifter.

Type: Bedriftskonkurranse med lag
Starter:Konkurransen er stengt
Varer til:Konkurransen er stengt
Pr lag:Fra 5 til 10
Måles i:Minutter
Pris pr deltaker:Pris100-500,- + mva

Slik fungerer det

 

 1. Få med deg dine kolleger og sett sammen lag bestående av 5 til 10 deltakere. Hver bedrift kan melde på flere lag. Dersom dere melder på flere lag får dere tilgang til en intern ledertavle, som gjør konkurransen enda morsommere!
 2. Logg all aktivitet og trening på Sprekere.no, eller i Sprekere appen. Dere kan også koble Sprekere opp mot treningsappene Endomondo, Strava eller RunKeeper.
 3. Alle former for trening og aktivitet kan loggføres og det er antall minutter som teller.
 4. Aktivitetene kommer inn på ledertavlen så fort de blir loggført, slik at du kan holde deg oppdatert på hvordan laget ditt ligger an.

Konkurranseregler

Gjeldende aktiviteter (34)

 • {{activityTypeNames[activity]}}

Har dere deltatt før?

Dersom dere har deltatt med bedriften før trenger dere ikke å registrere bedriften på nytt. Gå direkte til steg 3 nedenfor. Har du ikke administrator-tilgang? Send en e-post til support@sprekere.no så hjelper vi deg.

Ny bedrift? 

Steg 1 - Registrere profil: Alle som skal delta i konkurransen må registrere profil på Sprekere.no. Her kan du lese hvordan du registrerer deg som ny bruker på Sprekere.   

Steg 2 - Registrere bedriften (gjelder for administrator): Klikk på den grønne knappen "Meld på bedriften" for å registrere bedriften din. Les hvordan du registrerer ny bedrift på Sprekere. Personen som registrerer bedriften blir automatisk administrator og kan invitere med flere. 

Steg 3 - Opprette lag og invitere kolleger (gjelder for admin): Du må være administrator for å kunne administrere lag. Bedriften kan ha flere administratorer. Les hvordan du melder på lag i konkurransen.

 • Inviterer med ansatte (alternativ: få de ansatte til å legge til bedriften sin selv)
 • Opprett lag
 • Legg de ansatte til på lagene

TIPS: få de ansatte til å registrere seg på sprekere.no og legge til bedriften sin. Her er en nyttig lenke som viser hvordan de legger til bedriften sin.

Steg 4 - Melde på lag: Så fort laget består av minimum 5 deltakere, trykk på den grønne knappen "Meld på lag". Administrator kan gjøre endringer på laget helt frem til konkurransen starter.

Spørsmål om konkurransen kan sendes til support@sprekere.no

Lykke til:) 

Hilsen Sprekere-teamet