Informasjon til alle brukere: Sprekere avvikles dessverre 31.12.2018.
Klikk her for å lese mer.

Høy puls for en god sak

Konkurransen er stengt

Aktiv mot kreft og Sprekere inviterer bedrifter i hele Norge til å bridra til en god sak gjennom fysisk aktivitet.

Hvert minutt med trening, som registreres i konkurransen, genererer penger til Aktiv mot kreft. Aktiv mot kreft jobber for å få fysisk aktivitet inn i kreftbehandlingen. Derfor etablerer de Pusterom (treningssenter) på kreftsykehusene i Norge. Ved å delta i denne konkurransen kommer du selv i bedre form, og er med å bidra til bygging av de neste Pusterommene.

Målet er 1200 minutter (snitt per deltaker) i løpet av konkurransen, som tilsvarer ca 30 min per dag. Laget som til slutt står igjen med flest minutter vinner. Hver uke trekkes det ut 2 deltakerpremier blant de som har klart ukesmålet.

 • Uke 1: Målet er 200 minutter - trekkes 16. februar
 • Uke 2: Målet er 400 minutter - trekkes 23. februar
 • Uke 3: Målet er 600 minutter - trekkes 2. mars
 • Uke 4: Målet er 800 minutter - trekkes 9. mars
 • Uke 5: Målet er 1000 minutter – trekkes 16. mars
 • Uke 6: Målet er 1200 minutter – trekkes 22. mars

Påmeldingsgebyret er 200,- kroner per deltaker. Man kan trene summen opp til et maksbeløp på 500,- kroner per deltaker (+mva), påmledingsgebyr inkludert. Deltakende bedrifter får aktivert en kronerulling i bedriftsprofilen sin og kan dermed følge med på beløpet til enhver tid. 

80% av konkurranseinntektene går direkte til Aktiv mot kreft. De resterende 20% går til å dekke kostnader ved konkurransen. Totalbeløpet faktureres deltakende bedrifter.

Type: Bedriftskonkurranse med lag
Starter:Konkurransen er stengt
Varer til:Konkurransen er stengt
Pr lag:Fra 5 til 10
Måles i:Minutter
Pris pr deltaker:Pris200-500 NOK eks. mva

SLIK FUNGERER DET

 1. Få med deg dine kolleger og sett sammen lag bestående av 5 til 10 deltakere. Hver bedrift kan melde på flere lag. Dersom dere melder på flere lag får dere tilgang til en intern ledertavle, som gjør konkurransen enda morsommere!
 2. Logg all aktivitet og trening på Sprekere.no, eller i Sprekere appen. Dere kan også koble Sprekere opp mot treningsappene Fitbit, Endomondo, Strava eller RunKeeper.
 3. Alle former for trening og aktivitet kan loggføres og det er antall minutter som teller.
 4. Aktivitetene kommer inn på ledertavlen så fort de blir loggført, slik at du kan holde deg oppdatert på hvordan laget ditt ligger an.

Konkurranseregler

Gjeldende aktiviteter (34)

 • {{activityTypeNames[activity]}}

HAR DERE DELTATT FØR?

Dersom dere har deltatt med bedriften før trenger dere ikke å registrere bedriften på nytt. Gå direkte til steg 3 nedenfor. Har du ikke administrator-tilgang? Send en e-post til support@sprekere.no så hjelper vi deg.

NY BEDRIFT? 

Steg 1 - Registrere profil: Alle som skal delta i konkurransen må registrere profil på Sprekere.no. Her kan du lese hvordan du registrerer deg som ny bruker på Sprekere.   

Steg 2 - Registrere bedriften (gjelder for administrator): Klikk på den grønne knappen "Meld på bedriften" for å registrere bedriften din. Les hvordan du registrerer ny bedrift på Sprekere. Personen som registrerer bedriften blir automatisk administrator og kan invitere med flere. 

Steg 3 - Opprette lag og invitere kolleger (gjelder for admin): Du må være administrator for å kunne administrere lag. Bedriften kan ha flere administratorer.Les hvordan du melder på lag i konkurransen.

 • Inviterer med ansatte (alternativ: få de ansatte til å legge til bedriften sin selv)
 • Opprett lag
 • Legg de ansatte til på lagene

TIPS: få de ansatte til å registrere seg på sprekere.no og legge til bedriften sin. Her er en nyttig lenke som viser hvordan de legger til bedriften sin.

Steg 4 - Melde på lag: Så fort laget består av minimum 5 deltakere, trykk på den grønne knappen "Meld på lag". Administrator kan gjøre endringer på laget helt frem til konkurransen starter.

Spørsmål om konkurransen kan sendes til support@sprekere.no

Lykke til:) 

Hilsen Sprekere-teamet