Kommune og bydelskampen

Konkurransen er stengt

Hvor bor de sprekeste i Bergen og omegn? Alle aktivitetstyper gjelder og den kommunen eller bydelen som klarer å være i aktivitet flest minutter vinner konkurransen!

Type: Duell
Starter:Konkurransen er stengt
Varer til:Konkurransen er stengt
Måles i:Minutter
Pris pr deltaker:PrisGratis

Årets store sportsbegivenhet i Bergen er Sykkel-VM i september. Men det er flere enn bare sykkelproffene som kan være i aktivitet! Før Sykkel-VM vil vi kåre den sprekeste kommunen eller bydelen i Bergen og omegn.

Dette er en prestisjetung konkurranse, arrangert av Bergens Tidende og lokalavisene Askøyværingen, Bygdanytt, StilenVestnytt og Midtsiden for å finne ut hvilket område i bergensregionen som er det sprekeste!

Hver enkelt bydel i Bergen utgjør et lag og alle kommunene utgjør også et lag (kommunene Lindås og Meland samt Sund og Øygarden slås sammen). I de tilfellene der det er sammenslåinger er dette gjort for å øke innbyggertallet slik at det skal bli «jevne» lag.

Dette er konkurransen for alle som liker å være aktivitet. Alle aktivitetstyper gjelder og den kommunen, eller bydelen som klarer å være i aktivitet flest minutter vinner konkurransen!

Konkurransen varer fra 16. august til 16 september.

Kåringer og premier:

  • Sprekeste kommune/bydel: Laget med flest minutter i gjennomsnitt
  • Sprekeste i hver bydel/kommune: den sprekeste i hvert lag
  • Vi trekker spennende premier blant alle som klarer ukesmålene i løpet av konkurransen
  • Uke 1: Målet er 350 minutter - trekkes 23. august
  • Uke 2: Målet er 700 minutter - trekkes 30. august
  • Uke 3: Målet er 1000 minutter - trekkes 6. september
  • Uke 4: Målet er 1400 minutter - trekkes 13. september

Konkurranseregler

Gjeldende aktiviteter (34)

  • {{activityTypeNames[activity]}}

Hvordan komme i gang?

Gratis påmelding:

Du må ha profil på Sprekere.no for å kunne melde deg på konkurransen. Det er raskt og enkelt å registrere seg, og dersom du allerede har en SPiD-bruker, kan du logge inn med denne. 

Klikk på den grønne knappen for påmelding. Velg hvilken kommune du skal konkurrere for og bekreft påmeldingen. Så enkelt er det - nå er du klar!  

Slik fungerer det:

Det konkurreres i flest mulig minutter i gjennomsnitt.

Du loggfører aktiviteter rask og enkelt, enten på sprekere.no, med Sprekere-appenen eller via treningsappene Endomondo, RunKeeper eller Strava. Loggføring kan gjøres på alle plattformer, web/pc, nettbrett eller mobil (sprekere.no i nettleser på mobil). 

Følg med på ledertavler inne på konkurransesiden og på dine personlige statistikksider. Utvidede ledertavle viser minutter for hver enkelt deltaker, og det er poeng som avgjør plassering i konkurransen.   

Kontakt oss gjerne på e-post support@sprekere.no dersom du har spørsmål. 

Hilsen Sprekere