Informasjon til alle brukere: Sprekere avvikles dessverre 31.12.2018.
Klikk her for å lese mer.

Platou Challenge

Konkurransen er stengt

KOM I LØPEFORM MED PLATOU CHALLENGE I SOMMER

Fra 1. juli til 31. juli arrangerer Platou Sport en konkurranse for alle som liker å løpe i fjellet. Målet er å løpe totalt 60 kilometer. 

Meld deg på og se hvor mange kilometer du klarer i løpet av sommermåneden. Alle som klarer målet er med i trekningen av fine premier.  

 

Type: Individuell
Starter:Konkurransen er stengt
Varer til:Konkurransen er stengt
Måles i:Kilometer
Pris pr deltaker:PrisGRATIS

Alle deltagere får 20 % på alt av fottøy i perioden 1. juli - 31. juli. Tilbudet gjelder i alle Platoubutikker.

 

GRATIS DELTAKELSE

Du må ha profil på Sprekere.no for å delta i konkurransen. Det er raskt og enkelt å registrere seg. Dersom du allerede har en Sprekere eller SPiD-bruker, kan du logge inn med denne. Klikk på den grønne knappen for påmelding. Så enkelt er det - nå er du klar!   

Konkurranseregler

Gjeldende aktiviteter (1)

  • {{activityTypeNames[activity]}}

SLIK FUNGERER DET

Loggføring av løpeturer

Du loggfører alle løpeturene dine på sprekere.no. Ledertavlen oppdateres med dine km så fort de er registrert på tjenesten. Husk at det kun er løping som teller med i akkurat denne konkurransen. Andre aktiviteter kan likevel gjerne registreres, slik at du får det med på din personlige statistikk og Sprekere-indeks.  

 

Raskere loggføring med treningsapp

For enda raskere loggføring, koble opp Sprekere til treningsappen din. Sprekere støtter Endomondo, RunKeeper og Strava. Loggføring direkte på Sprekere.no kan gjøres på alle plattformer, web/pc, nettbrett og mobil (sprekere.no i nettleser). 

 

Resultater og ledertavle

Underveis i konkurransen kan du følge med på ledertavlen inne på konkurransesiden og på dine personlige statistikksider. Klikk deg inn på den utvidede ledertavlen for å se hvordan hver enkelt gjør det i konkurransen. Du kan også søke etter deltakere for å sjekke plassering i konkurransen.    

 

Spør oss hvis du lurer på noe. Vi ønsker alle deltakere en sprek sommer.

Hilsen Platou Sport & Sprekere