Informasjon til alle brukere: Sprekere avvikles dessverre 31.12.2018.
Klikk her for å lese mer.

BLI EN SPREKERE BEDRIFT

Med Sprekere sin PRO-løsning kan bedriften din enkelt arrangere egne aktiviteter og konkurranser. De ansatte loggfører treningsøkter og turer inne på Sprekere eller via treningsappen sin. Inne på ledertavler kan de følge med på hvordan de ligger an. Sprekere PRO er et hjelpemiddel på veien mot en sunn og aktiv hverdag.

Kun 49 kr per ansatt/mnd. Ingen bindingstid.

KOM I GANG NÅ!

SPREKERE PRO GIR BEDRIFTEN ENDA MER

Med Sprekere sin PRO-løsning får alle ansatte tilgang til utvidet statistikk og interne ledertavler. Disse viser favorittaktiviteter, utvikling over tid, rekorder og mer. Perfekt samtaleemne rundt lunsjen og en dytt bak til de som trenger det.

Bestill Sprekere PRO her.

KONKURRANSER SOM PASSER FOR ALLE

Nå kan dere arrangere konkurranser internt i bedriften. Alle som har Sprekere PRO får tilgang til å lage og administrere sine egne konkurranser, både individuelle og med lag.

Dere bestemmer selv om det skal konkurreres i minutter eller kilometer, om konkurransen skal ha et mål og om det skal vanke premier til vinnerne. Mange velger å trekke premier blant alle som er aktive.

HVER ANSATT LOGGFØRER SIN EGEN TRENING

Alle ansatte som er med loggfører sine aktiviteter på sprekere.no eller via trenigsappen sin. Sprekere støtter Endomondo, Runkeeper og Strava. All data som loggføres vil komme med på personlig statistikk, bedriftens statistikk, samt i konkurranser som en deltar i.

Bestill Sprekere PRO her.

LA STATISTIKKEN INSPIRERE DERE

Har du løpt lenger enn sjefen? Hvem i bedriften er oftest på fjelltur? All aktivitet som loggføres legger grunnlaget for den motiverende statistikken, både for deg og bedriften samlet. Se din egen utvikling og sammenlign egen innsats med kollegaer.

FØLG UTVIKLINGEN

Sprekere sin PRO-løsning fungerer perfekt for bedrifter som ønsker å motivere de ansatte til økt aktivitet. Følg med på bedriftens utvikling og treningstrend.

Sprekere PRO gir ikke bare statistikk og oversikt over den fysiske aktiviteten på arbeidsplassen din. Det gir overskudd! Overskudd til å yte litt mer.

Bestill Sprekere PRO her.

Velg et abonnement

 
Basis
0
for alltid
Pro
49
ansatt / mnd
Registrere bedriftJaJa
Loggføring og synkronisering av aktivitetJaJa
Personlig statistikkJaJa
Sammenligning aktivitet mot vennerJaJa
Se aktivitsoppdateringer for hver ansattNeiJa
Sprekere-indeks for bedriftenNeiJa
BedriftsstatistikkNeiJa
Intern ledertavle og widget for intranettNeiJa
VennskapsbedrifterNeiJa
Sammenligning mot kollegerNeiJa
RegistrerBestill