Informasjon til alle brukere: Sprekere avvikles dessverre 31.12.2018.
Klikk her for å lese mer.

Profilér bedriften på Sprekere

Vi samarbeider med aktører som ønsker å knytte merkevaren sin opp til Sprekere sine konkurranser og konsepter. Din bedrift kan profilere seg, enten som sponsor av en Sprekere-konkurranse eller som arrangør av en egen konkurranse på vår plattform. Vi skreddersyr gjerne løsninger for våre samarbeidspartnere.

Kontakt oss

Arrangør

Platou Challenge

Platou Challenge er en individuell løpekonkurranse arrangert av Platou Sport. Konkurransen fokuserer spesielt på løping i ulent terreng i fjellet, og har som mål å få folk i aktivitet.

Konkurransen ble sist arrangert i juli 2015 og hadde over 1300 deltagere. Målet til deltagerne var å løpe 60 kilometer i løpet av en måned. Alle som klarte målet var med i trekningen av premier fra Platou Sport. 580 deltagere klarte målet.

Konkurransen ble annonsert i Platou Sport sine egne kanaler og i Sprekere sitt nyhetsbrev.

Sponsor

Fra Bergen til Kirkenes på 40 dager

Fra 20. februar til 31. mars 2015 arrangerte Sprekere, i samarbeid med iLaks.no, en lagkonkurranse for bedrifter i laksenæringen. Målet var å bevege seg fra Bergen til Kirkenes på 40 dager, enten til fots, på ski eller ved å sykle. 129 bedriftslag og over 700 deltagere var med på konkurransen.

Det var ukentlige kåringer og premietrekninger. Laget med flest kilometer totalt, vant hele konkurransen. Sponsor av konkurransen var Lerøy og fikk profilering på iLaks.no, i Sprekere sitt nyhetsbrev og på konkurransesiden.

Strategisk partnerskap

Aktiv Mot Kreft

Aktiv Mot Kreft bruker Sprekere sin PRO-løsning for alle sine fadderbedrifter. Sprekere har skreddersydd og tilpasset løsningen for Aktiv Mot kreft sine brukere.

Ansatte i en Aktiv Mot Kreft fadderbedrift, bidrar med penger til Aktiv Mot Kreft, hver gang de loggfører en trening eller aktivitet på sprekere.no. For hvert minutt i aktivitet, regner vi det om i kr for Aktiv Mot Kreft.

Kontakt oss her hvis du vil vite mer